Анелия - статистка в гръцки клип (видео)

Идолът на годината играе като героиня в клипа на гръцкия изпълнител Йоргос Ясемис

Анелия бе поканена да вземе участие в новия видеоклип на гръцкия изпълнител Йоргос Ясемис.

Певецът бил изключително впечатлен от нашата звезда и от песните й, които добре познава дори в съседна Гърция. Ден, след като Анелия получи приза "Музикален идол", стартираха снимките на видеото, пише Lifestyle.bg. От вчера клипът, в който Анелия и Йоргос си партнират, е факт.

"Поласкана съм от това, че бях поканена и създадохме ново приятелство с Йоргос. Благодаря и на режисьора Люси и неговия екип за старанието, което вложиха в този проект", казва певицата.

Изпълнителката обаче отнесе много подигравки по форумите, че го раздава голяма звезда пък се снима като хстатистка в клип на гръцки изпълнител.

"А фенчетата на Анелия колко се тупаха в гърдите че я бил избрал гръкa за дует. А тя била статистка бе", както и: "Идола на годината в Payner се снима като модел в клип на треторазряден гръцки изпълнител. Доста жалка история за самите нас. Едва ли която и да е треторазрядна гръцка изпълнителка би се снимала като модел в клип на български изпълнител, камоли уж най-добрата", гласят част от коментарите.

"An Meineis Moni" е заглавието на песента, а автор на текста е Василис Карас.