Христо Сираков пред фалит

Ирен Онтева бясна от новината за бъдещата сватба на бизнесмена

Манекенката Ирен Онтева е бясна от новината за бъдещата сватба на Христо Сираков и еротичната танцьорка Биляна Евгениева. Онтева, която има син от 100-те манекенки, не одобрява, че 25-годишно момиче ще се разполага с парите му. Ирен не успя да накара Сираков да се оженят и сега се задоволява само с издръжка за сина им Давид.
Перничанката Биляна обаче излезе доста по-находчива. Тя ще стане законна съпруга на милионера и при евентуален развод ще вземе половината от имуществото му. Нещо, което Ирен не одобрява. Според нея имотите и парите на Сираков трябва да принадлежат единствено на сина й Давид, пишат от skandalno.com. Биляна кове коварен план за разоряването на Стоте манекенки. Планът на еротичната танцьорка Биляна не свършва дотук. Според нейни приятелки тя усилено работи по въпроса да роди наследник на 57-годишния Христо.
Сираков постоянно демонстрира колко е влюбен в половинката си. Той пръсна огромна сума само за годежното им парти, сватбата през есента ще е още по-скъпа. Сираков задоволява и най-малките капризи на младата си любовница. „Ще му пропилее всичките пари и за мен нищичко няма да остане", не спира да се тюхка Ирен пред дружките си. За нея не е тайна, че богатството на любителя на манекенки отдавна е на изчерпване. Бизнесът му от години затъва, а банковата сметка намалява. Пилеенето на пари по сексапилната Биляна може да е последната капка, която да го доведе до пълен банкрут и да остави сина на Онтева без наследство. Самата манекенка е доста дипломатична в изказванията. Тя подчерта, че от години няма нищо общо със Сираков и му пожелава успех. „Ние сме в добри отношения, имаме син, личният му живот си е негова работа", твърди Онтева.