Созопол и Несебър окупираха челото на ЮИ "В" група

В следващия кръг Созопол приема Евроколеж, Несебър гостува на Тунджа Ямбол, а Мастер е домакин на Асеновец

Отборът на Созопол продължава убедителното си представяне след старта на пролетния полусезон в Югоизточната В група. Момчетата на Румен Димов не дадоха никакъв шанс на отбора на Сливен при гостуването си в града на Стоте войводи. Само за 45 минути гостите поведоха със 7:0 и си осигуриха категоричната победа срещу  младите футболисти на домакините. С хеттрик в мача се отличи тарана Стефан Тошков, а по едно попадение добавиха  Хаджиев, Митев, Стефанов и Баев. След кръга Созопол има в актива си 46 точки.

Със същия актив, но по-слаби показатели е и отборът на Несебър. Футболистите на Васил банов победиха през уикенда коравия тим на Миньор (Раднево) с 4:2 и прибавиха важни точки към актива си.

Единствено Мастер от представителите на региона не успя да запише пълен успех.Играчите на Ангел Стойков завършиха наравно при гостуването си на Спартак Пловдив 1:1, но според играчите и техния наставник отборът е бил грубо ощетен от главния рефер, който е спестил няколко наказателни картона и наказателен удар в полза на гостите от Бургас. Въпреки загубата на две точки Мастер твърдо остава в борбата за промоция в "Б" група, като заема третото място в класирането с 43 точки.

В следващия кръг Созопол приема Евроколеж, Несебър гостува на Тунджа Ямбол, а Мастер е домакин на Асеновец.