Ути сам си маха гипса

Кулинарят рискува дланта му да зарасне накриво

Един от най-атрактивните и забавни участници в танцовото риалити „Денсинг старс" - кулинарният спец Ути Бъчваров, е на път сериозно да увреди здравето си, пише „Всеки ден". Водещият счупи ръката си в неделя по време на репетиции и вчера танцува самба в живото предаване с гипсирана до лакътя ръка.

 

Травмата била между китката и основата на пръстите. Гипсът пък е до лакътя, за да предотврати движение в китката и съответно разместване на костта. Въпреки че лекарите категорично забранили на Бъчваров да танцува и изобщо да използва ръката си поне месец, той не само че не се отказал да се изяви във вчерашния лайв, но и решил да махне гипса по време на снимки. „Чух ръката ми да изпуква, когато подхванах партньорката ми Елена при една от най-сложните поддръжка. Признавам, че ми беше доста сложно, но вариантите бяха два - или да рискувам да се контузя, или да я оставя да падне на земята и да си счупи врата. А това нямаше да си го простя", коментира инцидента Бъчваров.

 

Макар да е наясно, че костта, която е засегната, е на изключително деликатно място в дланта, Ути е решил още на следващия ден да се раздели с гипса си. Причината са снимките на предаването му „Бързо, лесно, вкусно", където водещият държал да изглежда нормално, а огромната гипсова отливка го дразнела неимоверно и му стояла изключително грубо и грозно пред камерата. „Той е интелигентен човек и е наясно, че едно такова решение може да му коства много усложнения в бъдеще. Всеки знае, че за да се бинтова така, си има някаква причина. А ако заради пустия му инат костта зарасне накриво или се подуе несъразмерно, няма връщане назад - остава си за цял живот", коментират притеснени близки на шоумена.