Пролетта ще изпука в четвъртък, ние също, твърдят астролози

Между 20 и 21 си пожелайте нещо и то ще се сбъдне

Само след два дни и в Бургас ще дойде астрономическата пролет, при това с малко по-ниски температури.

Точно в 18.57 часа на 20 март, четвъртък ще посрещнем оригиналната пролет, а ден по-късно и пролетното равноденствие. Според поверията в нощта на 20 срещу 21 март всеки трябва да си пожелае нещо, което задължително се сбъдва. За романтиците пък този ден издавал коя ще бъде новата любов.

Така или иначе, с настъпването на пролетта още на 30 март малко след полунощ местим часовниците с един час назад чак до 26 октомври.

Обаче внимавайте, защото този период от годината, според астролозите е и опасен, тъй като засилва импулсилвните действия и агресията.

Те съветват още представителите на всички зодиакални знаци да бъдат по-внимателни в отношенията си с другите и особено силния пол, защото планетите така се подреждали, че конфликтите и неправилните действия ще се леят като огън от кратера на вулкан.

За сметка на това дамите ще блестят със силна концентрация и хармония. Това твърдят астролозите, а синоптиците твърдят, че времето ще продължи да бъде слънчево, което пък според психолозите е чудесен повод за добро настроение.