Къци спечели публиката, преобразен като Лили Иванова

Нивото на всички участници беше наистина много високо

Победителят във втората вечер на „Като две капки вода“ е Къци.

С невероятното си превъплъщение като Лили Иванова  и песента „Стари мой приятелю“ Къци Вапцаров обра овациите и заслужено оглави класацията във второто издание на шоуто. Нивото на всички участници този път беше наистина много високо – изпълненията на Невена Бозукова като Мари Фредриксон от "Роксет", на Стефания Колева като Ваня Костова, Мая Бежанска като Криско, Павел Владимиров като Дъфи и Деян Донков като Кийт Флинт от "Продиджи" оставиха публиката без дъх, а журито без думи.

Специален гост на лайфa беше Марияна Попова, която сбъдна мечатата си да бъде Уитни Хюстън и завладя зрителите с изпълнението  на „One Moment In Time“, а водещите Димитър Рачков и Васил Василев - Зуека влязоха в ролите на Катя и Здравко от дует "Ритон" като изпълниха хита им „Джалма“.

Новият сезон на „Като две капки вода“, който стартира на 10 март с уникални превъплъщения на самото жури, се очертава да бъде изключително интересен и оспорван. Тогава Маги Халваджиян влезе в образа на Георги Минчев, Хилда Казасян се преобрази като Ела Фицджералд, Милица изпълни The Police Dance от "Маската", а Юлиан Константинов  бе Адриано Челентано.