20 март: Пролетно Равноденствие

Хороскоп

19-03-2014, 22:03

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмицата: На прага на Пролетта

Каквото посеем, това ще пожънем. Пролетното равноденствие настъпва в 18,55ч.

Четвъртък ще започне оптимистично и вдъхновено и мнозина вероятно ще запазят това настроение до края на деня, като добавят към него и подчертано влечение към удоволствието във всичките му форми. И тъй като енергия няма да ни липсва, вероятно на мнозина ще им се наложи да контролират желанията си, за да не преминат здравословните граници.

Въпреки, че съзнанието ни и днес ще бъде отворено за дълбоки психични възприятия, подтикващи ни да търсим усамотение,  не е препоръчително да забавяме темпото, ако желаем по-чувствителен напредък в текущите си дела. И най-вече, ако се нуждаем от помощ за осъществяването им. Лесно ще си осигурим необходимата поддръжка, особено ако съумеем да подчиним личните си стремежи на обществените интереси.

Малко след залез, в 18,55ч.,  настъпва Пролетното равноденствие - един от най-вълшебните и сакрални моменти в годишния календар. През тази година имаме възможност да му посветим цяла нощ, до изгревът на Слънцето на следващият ден за да можем пълноценно да се възползваме от мощната му съзидателна енергия. В случай, че имате възможност, използвайте деня или част от него за да се подготвите за новият жизнен цикъл. Почистете дома и работното място, а след това се заемете и с вътрешният си свят. Ще бъде добре да се освободим от лошите спомени, негативните емоции и болката и да се постараем да посрещнем нощта с чисто сърце и свеж дух. Можете да украсите домът си със свежите дарове на пролетта, пламъчетата на свещите и ароматът на благоуханията, но най-важното от всичко е да контролирате мислите си.

Концентрирайте вниманието си в това, което желаете да се материализира в живота ви. В този момент мислите мечтите и желанията, както и страховете и тревогите ни се запечатват безпрепятствено в астралния свят и както семената посети в земята сега, на по-късен етап през годината придобиват форма и съдържание, въплъщавайки се в реалността. Това е един уникален момент, който можем да използваме за да проектираме за себе си едно по-светло и наистина щастливо бъдеще. А и да поправим някои грешки, да се простим с миналото и да прекрачим в бъдещето. Бъдете чисти и благородни в намеренията си. От тях зависи не само вашето бъдеще, но и това на светът който всички споделяме!

Пожелавам ви светли мисли, чисти сърца, хармония и воля за да могат желанията ви да разцъфтят и дадат своя плод.