Алекс Сърчаджиева налита на чуждо

Добрич Лайф

21-03-2014, 00:05

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Алекс Сърчаджиева и Красимир Ранков водят Dancing Stars

Иван Ласкин трябва много да внимава за жена си - актрисата Алекс Сърчаджиева. Тя съвсем го е ударила през просото и дори не се опитва да скрие увлечението си по танцьорите в „Денсинг старс", където е водеща. Почти не минава ден, в който Алекс да не флиртува с някого от симпатичните и мускулести мъже в предаването, научи „Всеки ден" от хора в бекстейджа, пише  tribali.info.

 Актрисата залитала най-вече по младите момчета сред танцьорите като партньора на Албена Михова Петьо, както и по Атанас Месечков.

„Постоянно прави някакви намеци, обикаля като гладна кучка и пуска сластни погледи, грозна картинка, все пак е женена и с дете", коментират от екипа на предаването.

 Ласкин, който и без това е страшно перде, обаче въобще не забелязал, че жена му редовно отсъства от къщи и все закъснява. Тя въобще не бързала да се прибира от репетициите на „Денсинг старс", защото си умирала от кеф да гледа голи потни тела да кършат чупки на сцената. „Какво да се притеснявам, бе! Те тия всички са меки китки", отсичал Иван.