Стартира трети етап на Фестивал "Пътят на изгряващите звезди"

Животът

23-03-2014, 08:40

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Деца събират пари за лечението на Васко Бамбурски

Специален гост на изданието ще бъде победителката в първия концерт на "Големите надежди" по Нова ТВ - Ерика Адамс

Третият етап на фестивала „Пътят на изгряващите звезди“ ще се проведе днес в Пловдив. Събитието е съвместна инициатива на общинската дирекция „Спорт и младежки дейности“ и предаването „Ася в страната на талантите“. Творческите и музикални изяви на участниците ще започнат в 11:00 часа в Концертна зала на оперно-филхармонично дружество. Специален гост на изданието ще бъде победителката в първия концерт на "Големите надежди" по Нова ТВ - Ерика Адамс. До момента заявка за участие са изпратили повече от 100 млади таланти, които желаят да покажат способностите си в сферата на изкуството. Фестивалът ще продължи до 14:00 часа. Входът е свободен. Няма такси за участие.

Целта на фестивала е предоставяне на възможност за участие на голяма фестивална и телевизионна сцена. В това поредно издание ще продължи събирането на средства за Васил Бамбурски.

Всички участници ще получат подаръци от организаторите на инициативата, а за отличилите се има специални награди. Организаторите подготвят и томбола с интересни награди. Няма да липсват и изненади за хората от публиката.  

 „Пътят на изгряващите звезди“ ще се излъчва на живо по Пловдивска телевизия „Тракия“.