Майката на Коко Динев скарала Анелия и Емилия

Боряна Боянова публикува снимки на малката Ивон, но няма нито едно фото на Иван – детето от Емилия

Боряна Боянова ще се окаже ябълката на раздора в отношенията между Коко Динев и Емилия, предава Клюки.нет. Да, точно така – не Анелия, нито някоя от любовниците на бизнесмена, а самата свекърва. Или по-точно свекървище?!

Оказва се, че Боряна Боянова не само симпатизира повече на бившата си снаха Анелия, ами и предпочита първото си внуче пред малкия Иван.

Това става очевадно след бърз поглед на Фейсбук профила й. Мама Бо засипва с хвалебствия Анелия, постоянно публикува нейни снимки, а за Емилия – ни дума, ни жест. Сякаш сегашната жена на сина й Коко не съществува.

Боряна Боянова

 

По-лошото в случая е, че това разделение за Боряна Боянова го има и при внуците. Свекървата на Емилия публикува снимки на малката Ивон – дъщерята на Коко от Анелия, но няма нито едно фото на Иван – детето от Емилия.

Според близки до семейството именно тя е причината двете снахи да се недолюбват. Разделението, подклаждано от свекито години наред, е повод Емилия и Анелия постоянно да се дракат помежду си. Защо й е обаче на майката на Коко Динев да поражда тази злоба между снахите си?

„Анелия винаги се е подмазвала на Боряна – то не бяха четкания по телевизията, то не бяха комплименти. Така успя да си спечели симпатиите й и да я манипулира, както и падне. В последствие, когато синът й реши, че не е щастлив и заживя с Емилия, свекърва й беше солидарна с Анелия“, разказаха близки до Емилия.

По думите им Боряна Боянова би направила всичко, за да раздели Коко Динев с Емилия и да го върне при бившата му съпруга.

Боряна Боянова