Връстници издали 9-годишната бургазлийка за секса със съученик

Социални служители останали потресени от шокиращите подробности, разказани от малчуганите

Шокиращият случай  момче и момиче от Бургас, които са правили секс беше огласен в последния доклад на комисията за престъпността сред подрастващите. Когато в детска педагогическа стая получили сигнала, никой не повярвал, че толкова малки деца са способни да правят секс. В прокуратурата също се усъмнили, но започнали разследване и стриктно си изпълнили задълженията. Служителите били убедени, че някой си прави лоша шега. Те обаче изпаднали в потрес, когато се установило, че сигналът не е фалшив и децата наистина са правили секс. Разследващите тотално се шокирали, когато разбрали още по-скандални подробности. Оказало се, че третокласничката и сексуалният й партньор, 5-класник, са се любили пред зрители!
Очевидците, които били поканени да гледат порносцените, са техни връстници. Малчуганите не скрили нищо и с охота разказали какво и колко пъти са видели. „Децата разказваха такива подробности, че ние се изчервявахме. Те дори не си дават изцяло сметка, че да правиш и да гледаш секс на тази възраст е нещо нередно”, разказаха потресени служители, участвали в разследването. Оказало се, че и двете хлапета, вживели се в ролите на изпечени любовници, са българчета и са от много добри семейства. Родителите им си нямали и хабер какви ги вършат дечицата им, докато те са на работа. Хлапетата разказали пред разследващите, че всичко между двамата е било доброволно. Нямало и следа от насилие. Докато тече разследването на детския секс, се оказало, че невръстните любовници били отдавна наясно с всички подробности по темата. И двамата били гледали тайно от родителите си порноканалите по телевизията. Запознати били и със съдържанието на много еротични списания. Било им интересно да разберат какво е да правиш секс и затова решили да опитат...
"За съжаление, случаят е доказан. Действително е имало секс между тези деца. Било е доброволно, без никакво насилие или принуда от страна на момчето. Случаят е предаден на прокуратурата, откъдето ни информираха", заяви за "Блиц" Десислава Василева, секретар на Комисията за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните в Бургас. Сигналът до прокуратурата е бил подаден от родителите на момичето, които случайно разбрали какво се случва. За секса между третокласничката и петокласника се разприказвали техни връстници, които били в течение на всички подробности около интимната сага. Докато един от очевидците обсъждал по телефона какво е видял, родителите му го спипали.
Притиснали го до стената и хлапето изпяло всичко. След това майката се свързала с родителите на третокласничката и разказала какво е чула. Така възрастните последни разбрали за летните сексуални изпълнения на наследниците си. При разследването са разпитани децата от тайфата. Те разказали пред инспекторите, че 9-годишното момиченце е правило секс и с... по-малкото си братче! Така твърдели приятелките й, според които самата тя се била похвалила, че е преспала и с родния си брат. Започнало е второ разследване и по този сигнал. До момента обаче от Комисията твърдят, че няма доказателства за последното извращение. „Наистина имаше и такъв сигнал - че момиченцето е правило секс с братчето си, но при проверката не се потвърди. И двете деца отрекоха. Предполагаме, че става въпрос за детска фантазия, което е обичайно за тази възраст", казаха запознати със случая.
Разследването на шокиращата история продължава. Момиченцето посещава психоаналитик и с него работят социални служители. Подрастващият любовник пък е предаден на детска педагогическа стая.