Роси Пейчева се развела с Узунски заради алкохол и насилие

Певицата с изповед в социалната мрежа

Съпругата на покойния барабанист на Виевската фолкгрупа Милко Узунски - Росица Пейчева направи изповед в профила си във Фейсбук. Поводът е скандалът, развихрил се на погребението на Милко, когато приятелката им Соня Иванова заяви, че двамата не са били женени и нападна брата на Милко. Певицата многократно е признавала, че е омъжена от дълги години щастливо за голямата си любов Милко. По думите на техни близки двамата обаче се развели тайно, защото не искали да притесняват децата си.

Публикуваме изповедта на Росица без съкращения и редакторска намеса:

Скъпи мои приятели,фенове,роднини,врагове,доброжелатели и не дотам добронамерени познати и непознати! С голяма болка искам да споделя с вас за загубата на моят съпруг и за подробности,които не знаете. Искам лично аз,да ви запозная,за да можете сами да прецените,дали да вярвате на слухове или на моите думи. Трябваха ми доста сили,да седна и да напиша тези редове. Длъжна съм да го направя само и единствено,заради бъдещето на моите две деца.

Истината за смъртта на моят съпруг е,че той наистина е проявил слабост,като е посегнал САМ на живота си. Но Бог ми е свидетел,че през целият ми съвместен живот,въпреки моментите на неразбирателство между нас,никога не съм и помислила за това,да му се случи нещо лошо,камо ли неговата смърт. В негова памет,като баща на моите две деца,аз изпълних своя дълг.

Тук е мястото да осведомя всички вас,че аз съм третата му съпруга, при това законно разведена от 2006 г. Предполагам,с това ще озадача повечето от вас и ще вдигна мъглата около нашето семейно положение. Не съм давала гласност за нашият развод или за проблемите,които сме имали по време на брака ни,защото са лични неща,които касаят членове на семейството и близките ни!

Но съм страшно възмутена,обидена и огорчена,че хора,които ни познават добре,умишлено пускат слухове срещу мен и децата ми. Единствената вина,която мога да понеса е тази,че много дълго години съм стискала зъби и не съм имала смелостта да се изправя срещу проблемите,които вместо да отминават-растяха! В негова памет също така ви моля,да не го очерняте,както мен и децата ми!

Основната причина за раздялата ни е честата му злоупотреба с алкохола,преминаваща и в домашно насилие.

Бях искрена с него,искрена съм и с вас! Тези редове написах,не за да се обясня,а за да поясня от първо лице за истината,и цялата истина!/БЛИЦ