27 март: Да бъдем дружелюбни и чаровни

Хороскоп

26-03-2014, 19:00

Снимка:

bulgaria.utre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмицата: За благото на цялото

Луната е в Последна четвърт - време за чистене

Слънце в Овен, Луна във Водолей

Навлизаме в най-непродуктивната фаза от лунния цикъл и до края на седмицата едва ли ще ни се удаде да се похвалим с качествен напредък по основните цели и задачи, които сме поставили пред себе си. Въпреки това, четвъртък може да зарадва мнозина с успешен финал и резултат от предприети в миналото действия. Особено там, където се е налагало да разчитаме на находчивост и творчески способности. Признанието на околните ще ни радва и ще укрепва самочувствието ни. Не забравяйте да отбележите и приносът на хората, които са ви съдействали и изразете благодарността си към тях. Предимствата и слабостите на днешният ден ще се обърнат против нас в случай, че проявим високомерие или сами започнем да изтъкваме  успехите и постиженията си.

Денят ще започне хармонично и спокойно, а дали ще завърши така зависи изцяло от нас. Опитайте се да се отнасяте с всички с дружелюбие и симпатия и ще видите как ви отвръщат със същото. Днес можем да открием във всеки съмишленик или приятел, стига да търсим обединяващите фактори и да не се вторачваме в недостатъците на събеседниците си. А в непринудените разговори внезапно може да се роди гениална идея или решение на заплетена ситуация, което съществено ще подобри социалния климат и очакванията ни за бъдещето.

Денят е благоприятен за покупки целящи подобряване на личния комфорт и имиджа. Проявете повече оригиналност в избора си и не се колебайте да излезете извън рамките на стила си. Разнообразието ще ви подейства освежаващо.

Работа и бизнес
Днес можем да разчитаме на внимание и помощ както от страна на колеги, така и от страна на висшестоящи фигури, от които зависи реализацията на професионалните и деловите ни планове. Що се отнася до висшестоящите обаче, съдействие от тях можем да изискваме само по въпроси и дела, в които сме вложили цялото си усърдие и старание и действително притежаваме качества и знания, които подкрепят амбициите ни.

Здраве, хранене и красота
Днес дамите не бива да пропускат възможност да се погрижат за външността и гардероба си. Сега е момента да обсъдите с фризьора си промяна във формата или цвета на прическата си, да експериментирате с козметичните продукти и макиажа. Смяната на сезоните изисква и промяна в грижите за кожата и косата. Днес ще можем да разчитаме на качествена консултация и успешен избор на необходимите продукти.
Желателно е да обърнем по-среизно внимание на здравето и имунитета си. Организма е предразположен към простудни заболявания и изостряне на хронични симптоми. Придържайте се стриктно към предписанията за лечение и подкрепете виталитета с повече витамини и минерали.