"Сините акули" с екскурзия до Стара Загора

Призоваваме всички, които милеят за "синята кауза" на град Бургас да не се колебаят, а да дойдат с нас и заедно да вдъхнем сила и увереност на момчетата по пътя към оставането в елита" - се казва в призива до феновете

Обединеният клуб на привържениците на " Черноморец " Бургас -" Сините Акули " организира екскурзия за предстоящото гостуване на своите любимци в Стара Загора. Двубоят от 30 -тия кръг на шампионата между отборите на Берое /Стара Загора/ и Черноморец /Бургас/ e на 30-ти март /неделя/ oт 19:00 часа на стадион "Берое" в Стара Загора.
Цената на екскурзията е 10 лева за всички фенове, без включен билет за срещата. Aвтобусите с привържениците на бургаския клуб ще потеглят в 14:30 часа от обичайното си място-пред дома на НХК, в центъра на грaд Бургас.
"Призоваваме всички, които милеят за "синята кауза" на град Бургас да не се колебаят, а да дойдат с нас и заедно да вдъхнем сила и увереност на момчетата по пътя към оставането в елита. Те имат нужда от нашата подкрепа, в този труден за тях момент. След разгромната победа в Бургаското дерби с 4:0 срещу Нефтохимик те доказаха, че с тази игра, себераздаване и мъжество на терена заслужават да останат в групата на майсторите.Колкото минимални и теоретични шансове да имат в борбата с преките конкуренти Локомотив София и Славия, момчетата на Димитър Димитров обещаха, че въпреки късата резерва скамейка ще се борят докрай, като всеки двубой от тук до края на шампионата влиза в графата задължителни 3 точки.С общи усилия отбор и фенове, ние можем да превземем Стара Загора и да покажем колко силна е любовта ни към Черноморец. Нека негостоприемният стадион в града под "Аязмото" се окаже поредното място, където ще се развeят синьо - белите шалчета и ще се зaпеят песни на победата се казва в съобщението.
В последните шест сезона бургазлии са записали 2 победи, 3 равенства и само 1 загуба, от както са в елита на стадиона на "заралии". Поражението е през 2007 година, като през този сезон домакините от Берое oтпадат от "А" група и се завръщат година по-късно.

Надяваме се в неделя серията от положителни резултати в Стара Загора да продължи, защото точките в тази среща са жизнено важни в борбата за оцеляването ни", обявиха от фенклубa