Бургаски еротичен модел помпа цици за 10 бона

Гергана Харизанова е категорична, че не е платила победата си в еротичен конкурс

Носителката на титлата "Най-добър еротичен модел" за 2014 - бургазлийката Гергана Харизанова ще използва наградата от конкурса за стойност 10 бона, за да си надуе циците. Брюнетката иска да сложи силикон в гърдите си, за да се чувства още по-секси, като това ще бъде първата хирургическа корекция, която моделката смята да направи в своята кариера.

Веднага след конкурса, който се проведе преди няколко дни в Бургас, в светските среди плъзна слухът, че заможен господин е купил титлата на Харизанова. "Нормално е красивите момичета да ги свързват с богати и успели мъже. Независимо че живеем в 21-ви век, жените все още са много подценявани. А злонамерените трябва по някакъв начин да оправдаят стандарта и успехите на една жена. Но за моите успехи съм се борила и работила сама", категорично заяви за "Блиц" моделката и допълни: "Аз имах самочувствието да се явя и да се състезавам, а всичко останало беше в ръцете на журито. Смешно ми е като ме определят за златотърсачка."

Еротичната моделка е категорична, че за нея не е важно дали половинката й има пари или не, а преди всичко иска да се чувства обичана и закриляна. Уважава чувството за хумор при силния пол. "Сигурно е хубаво да ти подарят диамант или кола, но още по-прекрасни са малките жестове от сърце, като например цветя или закуска с любовна бележка", смята Харизанова.