Ясновидка: Атентатори ще блъснат малайзийския самолет в Белия дом

Гадателката вещае нов 11-ти септември

Мистериозно изчезналият "Боинг 777" на "Малайзия еърлайнс" е отвлечен и ще се използва за атентат срещу Белия дом. Сензацията хвърли в предването "Дневен ред" Николета Йорданова - скандалната ясновидка с изключително точни прогнози и пиперлив език.
"Мисля, че ще е Белият дом. Хората (пътниците - бел. ред) са живи, но още не е решено какво да се прави с тях. На тъмно са, с вързани ръце и най-вероятно се държат за заложници", разказа какво вижда Николета.
На гледката тя вижда хора с автомати, а до тях друга голяма група - тези, които са заложници. "Все още не са решили какво да ги правят - да ги ликвидират или да използват органите им. Все още не е взето решение. Самият атентат, който ще бъде извършен със самолета, е много прикрит. Атентаторите са много далече - Иран или Ирак", добави ясновидката.
Тя поясни, че три сигнала са й подсказали, че това ще се случи. Това са миризма на пушек, страхът на вързаните и лъжите, че уж намерените отломки са от самолета. "Нищо чудно да са ги сложили преди това на мястото", допусна Николета. Категоричната й позиция е, че машината не е отвлечена от извънземни.
"Искат да прикрият инцидента, за да го използват за атака на Белия дом. Вероятно ще стане атентат подобен на този от 11 септември 2001 г. (когато два самолета се врязаха в двете кули на Световния търговски център в Ню Йорк - бел. ред), прогнозира още ясновидката.
Според нея най-голямата война ще е, когато британският принц Уилям стане на 33 години. "Ще има хора, които капят по улиците от вируси. Искат да превземат България, защото сме богоизбрани. Не е случаен факта, че у нас има 60 хил. шизофреници. Те виждат всичко, но ги объркват", твърди Николета. По думите й искат нацията ни да стане малка, за да я завладеят.
"Рептилите със синя кръв ядат човешко месо. Затова изчезват хора", убедена е Николета. Според нея войната на религиозна основа вече е факт в България - с магиите, които правят ходжите.
"Всеки болен от рак да използва содата за хляб като лекарство. Всяка сутрин да пие с мляко и постепенно да повишава дозата. Слагайте туршия зеле. Пуснете обаче пепелянка в бидона. Постепенно тя се разлага и си пуска отровата. След това човек може да пие по чаша зелев сок и да се излекува от рак", каза в студиото на TV7 Николета.
Според нея най-голямата и страшна магия е злобата. Тя е на мнение, че до края на годината България не я очаква нищо съществено. "Не яжте хляб. Хлябът е отровен", апелира още Николета.