Нострадамус: Падне ли Крим, започва Трета Световна Война

Гадателят предсказал, че световният апокалипсис ще започне от Украйна

Великият пророк Нострадамус е предсказал преди векове кръвопролитията в днешна Украйна. Неговите ръкописи са най-тиражираното четиво през последните дни на Кримския полустров. Гадателят предрича Трета Световна Война и тотално унищожение на човечеството, разкриват руски и френски учени, разтълкували негови думи по нов начин след събитията в Украйна.. Днес всички се питат дали наистина кръвопролитията и сблъсъците в Киев са началото на най-страшния кошмар на хората – световен Апокалипсис.
Оказва се, че в писанията на гадателя от Средновековието е описано, че в земите по северното крайбрежие на Черно море ще се разрази конфликт между народите и много насилие. Когато това стане, щяла да започне Трета световна война, а Европа ще избухне в пламъци. Старият континет ще се обезлюди заради непозната чума, която щяла да бъде ползвана като оръжие в конфликта, разкриват ръкописите на Нострадамус.
По времето на Нострадамус Крим е под османско владичество след като кримските ханове стават подчинени на Високата порта от 1447 г. чак до 1774 г. После попадат под руско влияние, което също било описано от легендарния астролог, сочат и френски учени. Тяхното тълкувание е, че според пророка в земите на Кримския полуостров се криела много силна, но зла извънземна енергия, която щяла да предизвика конфликтите и избухването на войната, да отрови съзнанието на хората и да се разпространи по целия свят.
Подобни прозрения в писанията на пророка Мишел дьо Нострадам откри наскоро и украинският изследовател Александър Лазарев. Той разтълкува, че в стиховете на астролога е описано как през 2014 г. ще бъдат извършени покушения срещу четирима министър-председатели и това щяло да предизвика международни конфликти, които ще подпалят Трета световна война. Първо щели да се използват конвенционални оръжия, след това – химически и биологически, а накрая - ядрени. Малкото останали живи хора ще страдат от кожни заболявания и от рак. Европа ще бъде обезлюдена до 2016 г. Кошмарът ще продължи до 2025 г. Лазарев не е единственият, който разчита в пророчествата на средновековния френски астролог избухване на световен конфликт. Учените от Франция тълкуват негова прогноза, че месианска личност ще се роди в наши дни на Изток, в Корея. Ако човечеството не го приеме и не осъзнае и последва неговите напътствия, ще започне световна война до края на 2014 г.