Хванаха подпийнала Джина Стоева зад волана

София Лайф

29-03-2014, 17:09

Автор:

Мирослава Александрова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Джина Стоева се натиска с мускулест мачо

Фолкфурията се оправдава, че била изпила само чаша вино

Джина Стоева бе спипана от КАТ да шофира почерпена. Информацията бе потвърдена от чалга изпълнителката. Към 1 ч. след полунощ в четвъртък Стоева отишла на рожден ден на своя приятелка в столчния Студентски град. "Стоях много малко. Изпих чаша вино и тръгнах да си ходя", спомни си участничката от "Сървайвър", цитирана от "Телеграф". Въпреки че пила алкохол преди това, певицата се качила зад волана на личния си лек автомобил "Мерцедес" и потеглила.

След броени минути на улица в Студентски град била спряна за рутинна проверка от екип на "Пътна полиция". "Беше между 2 и 3 часа през нощта. Държаха се съвсем нормално катаджиите. Поискаха ми документите за проверка и ме попитаха дали съм пила алкохол", разказа Джина. Чалга изпълнителката решила да не лъже и признала, че е обрънала чаша вино, преди да седне зад волана. Щом чули това, униформените поискали да я тестват с дрегер. Уредът отчел 0,6 промила. "Взеха ми документите и ми казаха да дам кръвна проба до 40 минути. Първо мислех да не давам, но после тръгнах към Първа градска болница", сподели фолкдивата.

Резултатите от пробата излезли вчера. Според тях Стоева е била с 0,3 промила, което е позволено според Закона за движение по пътищата. Щом разбрала това, певицата още вчера отишла в Пътна полиция в София и си взела книжката и талона. "Съжалявам, че го направих, трябваше да си хвана такси. Неслучайно има таксита. Ще ми остане като обеца на ухото този случай, " призна Джина. По думите й по чист късмет се е разминала с наказание от КАТ за шофиране в нетрезво състояние. Ако певицата не бе дала кръвна проба, резултатът от дрегера щеше да се приеме за окончателен и да последва глоба от 200 до 500 лева и отнемане на книжката й от 1 до 12 месеца.