Запознайте се с... палавия двойния на Джони Деп

Ерес Перес не познава истинския си баща и не би отказал среща с Амбър Хърд, въпреки че от няколко дни е женен

Преди няколко дни Бургас се взриви от новината, че световноизвестният актьор Джони Деп е отседнал в хотел в града. В крайна сметка цялата история се оказа огромна буря в чаша вода. Звездата от поредицата „Карибски пирати” се оказа... третокурсник от Нов български университет.

След тази предистория искаме да ви запознае с далеч по-достоверния двойник на Деп – Ерес Перец. Той си изкарва хляба по улиците на Холивуд, преструвайки се, че е известният актьор, пише сайтът TMZ.

Двойникът разкрива, че не знае кой е истинският му баща. Перец добавя, че му се налага да работи в деня, след като се е оженил, тъй като наскоро си е взел апартамент в Лос Анджелис.

„Амбър Хърд? Коя е Амбър Хърд?! Готина е. Вероятно бих я поканил на среща, ако не беше с Джони”. Така изключително убедителният двойник отговаря на въпроса, касаещ годеница на капитан Джак Спероу от „Карибски пирати”.

Жената на Перец, която остава анонимна, не е особено ревнивите. Това става ясно още от кратката срещата. Младоженката работи на близкия „Холивуд” булевард, преструйваки се, че е едно от многото зайчета на мъжката библия Playboy.