Берое - Черноморец тази вечер

"Зелените" посрещат "Акулите" под Аязмото

След 3:1 за Берое преди по-малко от три седмици в Бургас, днес "Зелените" посрещат в Стара Загора "Черноморец". Двубоят е от последния кръг на настоящия сезон на "А" професионална футболна група.

Софиянецът Калин Людмилов е главен арбитър на двубоя. Лайнсмени ще са неговите съграждани Цветан Трифонов и Ивайло Милов, а за по-голямата прецизност на корекността на двубоя ще отговарят Владимир Вълков от Пловдив и Димитър Андреев от Кърджали. Четвърти арбитър е Тони Пандарски от Пловдив. Васил Василев от София е дежурен делегат, а съдийството ще оцени, отново от столицата.

След 29 изиграни кръга „Берое“ остава на първо място във втората седмица и осмо в общото подреждане с актив от 43 точки, а „акулите“ са в зоната на 11-о с 31. В изминалия кръг на „А“ професионална футболна група „Берое“ си подели по точка с „Локомотив“ във София в безголов двубой, изпълнен с борба в центъра на терена и без много голови опасности, а „Черноморец“ спечели градското дерби срещу „Нефтохимик“ с 4:0.

В 62-те изиграни срещи към днешна дата „заралии“ имат положителен баланс срещу „Черноморец“ с 28 победи, 12 равенства и 22 поражения. Головата разлика е 91:67, в полза на „зелено-белите“.

Беройци дават заявка и този мач да е един истински футбол и да играят на 100%.

Срещата е от 17.15ч. на стадион "Берое" в Стара Загора.