Венета Райкова се фръцна пред Азис

"Докато съм жив, моето дете няма да бъде лишено от нищо", разказа провокативният певец в предаването на Райкова

Водещата на предаването "Горещо" по Нова телевизия Венета Райкова се фръцна, излезе от студиото по време на своето предаване и остави Азис сам. Тя се направи, че му е сърдита докато обиколи коридора, за да види кой придружава фолк певеца Азис. Забеляза само шофьора му.

"Докато съм жив, моето дете няма да бъде лишено от нищо", разказа провокативният певец в предаването на Райкова. Колкото е нестандартен на сцената, толкова по-нежен баща се показа Васил Боянов - Азис. "Взех й два мопса", разказа той за грижите към дъщеря си. "Единият е Холи, кръстен на Холи Бери. Тя по цял ден е с тези животни. Обожава животни, обожава розово. Харесва да говори сама със себе си в огледалото. Отговори, въпроси, усмивка, поглед - дали някой я гледа", разказа за дъщеря си Рая фолк-изпълнителят.

Венета показа и старо свое интервю с естрадния певец Емил Димитров. В него изпълнителят на "Моя страна, моя България" разказа, че преди години пренебрегнал предложение за брак от примата на българската естрада Лили Иванова, защото бил сгоден за Грета Ганчева. След това Емил и Лили станали големи приятели. Лили много му е помогнала по време на инсулта, разказа Емил Димитров.