Венета Райкова: Писахме си с Боби Цанков преди да го убият

Астрологът Иван Станчев ми прогнозира, че късметът ми е в мафията

Писахме си с Боби Цанков 40 минути преди да го убият. Питаше ме за раждането неща, защото тогава жена му беше бременна. Това сподели Венета Райкова пред Кеворк Кеворкян по Нова телевизия. „Чухме се с Боби Цанков вечерта преди да го убият, а сутринта си писахме във „Фейсбук". Той ме разпитваше за раждането, защото им предстоеше в семейството. Приключихме и след 40 минути ми се обадиха, за да ми кажат какво е станало", обясни Венета.

Тя си пожела да стане дълголетна водеща като Кеворк Кеворкян. „Искам да стигна колкото и ти, Кеворк. Преди пет години те питах дали да се откажа и ти ми каза - не", каза водещата на „Горещо", която скоро празнува 10 години на предаването.

„Много съм нетърпелива и искам всичко веднага, искам веднага. Това ми се струва като минус в работата. В личен план се харесвам, че съм отговорна майка и давам всичко за детето си. В работата си търся истината такава, каквато е. Давам всичко от себе си", добави Райкова.

Тя призна, че никога не е присъствала на монтаж на предаването си. „Все още всичко ми е като детска игра, защото не съм връзкарка. Астрологът Иван Станчев, Бог да го прости, ми прогнозира, че късметът ми е в мафията. Това ми каза той преди 25 години. Сега го разбирам, защото най-добрите ми предавания са били свързани с тази тема", каза още водещата.