Карбовски се сдоби с интересен подарък от „Мис Силикон“

Джулиана Гани демонтрира изненадващ талант

"Мис Силикон" Джулиана Гани и "Мис Джуки" Габриела Радославова гостуваха в "Предаването на Карбовски", за да разкажат какви са истинските им таланти. След края на предаването първата направи интересен подарък на водещия.

Джулиана демонстрира, че разбира от класическа музика, като изсвири на живо в студиото "Елиза" от Бетовен. Тя разказа, че е завършила Музикалното училище в Пловдив. Отказала се да свири просто, защото един ден решила да промени нещо, тъй като й писнало от тренировки, които на ден продължават по 4-5 часа. Дали Гани съжалява за решението си? Понякога да, призна самата тя.

Габриела пък смята, че има журналистически талант. „Искам да стана скандална водеща като Венета Райкова“, сподели блондинката и дори се опита да вземе интервю от Карбовски. Тя отрече, че е била изгонена от предаването „Горещо“.

Това, което можем да правим най-добре, е шоу, категорични бяха двете миски. Те обаче доказаха, че са красиви и в естествен вид, като доброволно премахнаха целия си грим и част от екстеншъните си пред Карбовски. Накрая водещият се сдоби с едната от приставките на „Мис Силикон“.