Майсторски клас за преподаватели на чужди езици

Департаментът за модерни обучителни методи (ДМОМ) към Висше училище Международен колеж организира за четвърти път Майсторски клас за учители и мениджъри в образованието. Срещата се провежда в сградата на ВУМК два дни, като днес са заключителните лекции.

В първите три Майсторски класове фокусът бе върху темите "Мениджърска компетентност в урока и училището/детската градина" и "Развитие на предприемачески умения и култура в училището/детската градина“. В четвъртото издание темите са за  „Интегриран подход за преподаване на учебен предмет на чужд език“. Практикумът е за учители, които преподават или желаят да преподават учебни дисциплини на чужд език в българските училища.

Близо 20 участници са записалите се за четвъртото издание на Майсторския клас. Това са педагози от Бургас, Плевен, Гоце Делчев, Карнобат, Димитровград, Разград, Троян, София, Ямбол и Добрич.

Департаментът за модерни обучителни методи (ДМОМ) удостоверява успешното приключване на практикума чрез сертификат и предложение за публикация на споделен от участниците професионален опит.