TV 7 гръмна: Коко Динев напуска Локо

Футболистите се разбягват през лятото, собственикът бил обиден на феновете

Тежки дни предстоят за Локомотив (Пловдив), гръмна днес TV7. Всички плащания в клуба са спрени, а голяма част от основните футболисти ще напуснат отбора през лятото.

Футболистите на Локомотив (Пп) не са получавали месечните си възнагражденията за последните 2 месеца, а персонала за последните 4.

Близо месец пък собственикът Константин Динев не е бил в Пловдив, откакто административният директор Атанас Узунов беше уволнен по политически причини. Именно тези действия на боса създадоха напрежение между него и ултрасите на тима, които ясно изразиха позицията си, че не желаят Динев да финансира клуба.

По информация на TV7 бизнесменът е сериозно обиден от поведението на феновете и е на път отново да се откаже от Локомотив.

Въпреки спрените средства за играчите, клубът няма да има проблеми с взимането на лиценз, тъй като по-сериозните дългове са към НАП в размер на 120 000 евро за Пламен Крачунов, които обаче вече са прехвърлени към ЦСКА.

Заради тежкото положение най-вероятно някой от основните футболисти ще напуснат отбора. Диего Фераресо ще премине в състава на Левски, като възможността "смърфовете" да не вземат пари изглежда много вероятна, защото играчът ще разтрогне договора си заради неизплатени заплати. Голмайсторът Мартин Камбуров пък отново може да се завърне на стадион "Българска армия" след края на първенството, съобщава още телевизията.