С концерт завърши първият Младежки артфест в Казанлък

Младежкият артефест като част от Младежкия календар за 2014 г., иницииран от възпитаници на ПМГ "Никола Обрешков“ и подкрепен от Община Казанлък, завърши с концерт на млади таланти.  Артфестът бе открит на 25 март в ОБ ,,Искра“ с изложба на творби на ученици от различни групи по проект ,,Успех“, изпълняван в почти всички училища в община Казанлък. Изложбата, която може да се види до 3 април на втория етаж в библиотеката, се състои от макети, сувенири, картини и др. творения на ученици и младежи от Казанлък.

Концертът, който се състоя на 28 март в залата на ИЦ ,,Искра“ № 4 бе открит с късометражен филм, в който млади хора предлагат свои идеи за бъдещето на Казанлък.

В програмата се включиха поети, музиканти, изпълнители на хип-хоп, танцьори на зумба и  ориенталски  танци, младежки актьорски формации - всички от училища и читалища от община Казанлък.

Младежкият артфест се организира за първи път, като дебютът му даде силна заявка да се превърне в ежегодно събитие на младите хора от община Казанлък, в което те да  изявяват свободно своите дарби и да създават един по-красив свят, изпълнен с младежки хъс и много положителни емоции.