"Как се запознах с майка ви" приключи с рекорд и взриви интернет

Феновете останаха разочаровани от финала

Снощи по американския канал CBS беше излъчен последният епизод от романтичната комедия „Как се запознах с майка ви“ (How I met your mother). След 9 сезона разбрахме как единият от главните герои Тед Мозби се среща с жената на мечтите си, научихме повече за брака между Барни и Робин и тн., и тн.

Сериалът отбеляза рекорден рейтинг. Според ранни данни на компанията за измерване на аудиторията едночасовата финална серия е била гледана от почти 13 млн. души (рекорд за продукцията). Най-добро постижение е било отчетено и в демографската група между 18 и 49 г. – там рейтингът достига 5.3. Една единица от него се равнява на 1.3 млн. зрители, уточнява LA Times.

Ако не сте гледали серията, спрете да четете до тук.

И някъде тук свършват добрите новини за сериала. Случките в едночасовия епизод предизвикаха вълна от възмущение в социалните мрежи. В Twitter повечето потребители заложиха на хумора и написаха неща от рода на: „Предполагам, че Робин е замесена в смъртта на майката. Следващ сериал: „Как убих майка ви и направих да изглежда сякаш тя е умряла по естествен път“, „Най-накрая по-разочароваща любовна история от „Здрач“, „Как можеш да унищожи нещо легендарно за 10 минути“ – така трябваше да се казва последната серия“.

Предлагаме ви краткия коментар на EW за събитията в последния епизод: