Врачка от Бургас познава кандидат-студентски теми

Екстрасенската прибира между 50 и 100 лева за гадаене върху конспект

Все по-голяма известност в Бургас и околността придобива врачката Надя. Десетки кандидат студенти висят пред измисленият офис на самозванката с цел да разберат коя изпитна тема ще се падне в даден университет на тазгодишните зрелостни изпити.

„Дайте ми конспекта с темите и аз ще ви посоча три, една от които ще се падне 100 процента. Така ви облекчавам да учите само три теми, а не всичките, които в повечето случай са над 30”, обещаващо заявява Надя пред тръпнещите зрелостници.

Думите на екстрасенската бързо се разнасяли от уста на уста в Бургаско и изобщо не е учудващ огромният й наплив от клиенти.

От морският град  и околността се срещат младежи, които твърдят, че врачката не е самозвана шарлатанка. Миналата година Надя им посочила, кои три теми ще се паднат на изпита по история в Софийския университет, и наистина, една от посочените теми била изтеглена.

Услугите на Надя обаче изобщо не са по джоба на всеки кандидат студент. Екстрасенската прибира между 50 и 100 лева за гадаене върху конспект. „Абе, деца, аз за тези дребни пари ви градя едно добро бъдеще и едва ли не директно ви вкарвам в желаният от вас университет”, защитава прескъпият си ценоразпис бургазлийката.