Билетите за турнето на Хилда в продажба от днес

Джазконцертите на една от най-обичаните ни изпълнителки започват на 9 май в Русе

Билетите за дългоочакваното турне на Хилда Казасян, което ще зарадва почитателите на джаз музиката в седем от най-големите градове в България, са вече в продажба. Концертите на една от най-обичаните наши джаз изпълнителки и музикантите Христо Йоцов, Михаил Йосифов, Живко Петров и Милен Кукошаров започват на 9 май в Русе и продължават в Бургас, Варна, Велико Търново, Стара Загора и Пловдив. Финалният концерт на турнето ще бъде в София на 29 май в Сатиричния театър.

"Изключително съм щастлива, че мога да сбъдна една моя мечта, да случа едно дълго чакано от мен турне! – споделя Хилда - Нямам търпение да споделя това мое щастие с Вас. Чакам ви!“

Концертите ще бъдат предшествани от още една приятна изненада за джаз феновете – броени седмици преди началото му ще излезе новото парче на Хилда, чието име обаче тя все още пази  в тайна.

Билети за турнето, което се осъществява благодарение на подкрепата на Виваком и Уникредит Булбанк, можете да намерите в мрежата на eventim.bg, както и на място.

Приятна изненада очаква любителите на джаз музиката тази пролет. На 9 май Хилда Казасян, заедно с музикантите Христо Йоцов, Михаил Йосифов, Живко Петров и Милен Кукошаров се отправят на дългоочакваното национално концертно турне. То ще се осъществи благодарение на подкрепата на Виваком и Уникредит Булбанк и ще обхване 7 от най-големите градове в България. Това са: Русе на 9 май, Бургас – 10 май, Варна – 15 май, Велико Търново – 16 май, Стара Загора – 23 май и Пловдив – 24 май. Финалният концерт на турнето ще бъде в София на 29 май в емблематичния Сатиричен театър „Алеко Константинов“.

Освен познатите мелодии от репертоара на певицата, гостите на концертите, ще имат удоволствието да са сред първите чули на живо най-новото парче на певицата, което предстои да види бял свят броени седмици преди началото на турнето.