8 Шокиращи бодибилдинг снимки

 

wendy 8 Шокиращи бодибилдинг FAIL снимки хранителни добавки и протеини

Запознайте се с Wendy - най-мускулестото куче

Това куче е порода хрътка, което е диагностицирано с рядко генетично заболяване,  като не може да задържи тази добра форма, ако се храни с нормална храна. Въпреки, че изглежда здравословно, ефектите от заболяването върху тялото на кучето са огромни и продължителността на живота на Wendy е намален драстично.

deformedarms 8 Шокиращи бодибилдинг FAIL снимки хранителни добавки и протеини

Грег Валентино - ефектите от синтола

Бодибилдъри от цял свят търсят начини как да направят мускулите си максимално големи, някои прибягват до инжектиране на синтол в техните мускули. Опасностите, които произтичат от синтола може да видите в горната снимка. Инжектирайки синтола в погрешната част на мускула, се сдобивате с деформирани завинаги ръце.

deformedquads 8 Шокиращи бодибилдинг FAIL снимки хранителни добавки и протеини

чудовищни квадрицепси

Тази снимка се появи в интернет демонстрирайки огромните размери на квадрицепсите на бодибилдър. Не можем да сме сигурни дали тази снимка не е обработвана на фотошоп, но съдейки по долната част на краката, които изглеждат дебели като дърво, сякаш е обработвана (или не!) smile 8 Шокиращи бодибилдинг FAIL снимки хранителни добавки и протеини

bodybuilder1 8 Шокиращи бодибилдинг FAIL снимки хранителни добавки и протеиниБодибилдинг е начин на живот за някои хора и тази снимка доказва точно това.

 boybodybuilder1 8 Шокиращи бодибилдинг FAIL снимки хранителни добавки и протеини

Тази снимка шокира света, когато се появи на бял свят. Дете бодибилдър с мускулна дефиниция на възрастен. След бъдещо разследване в тази история, новината, че баща му е давал вид стероид не шокира света така, както първоначално снимката.

smallbodybuilder 8 Шокиращи бодибилдинг FAIL снимки хранителни добавки и протеини

Най-малкият бодибилдър в света

Запознайте се с Адитя Дев, едва 40 см. висок и тежащ 9 кг. но малкият индиец има сила да вдига 1,5 кг. дъмбел, което като се има предвид пропорциите му е забележително.

doesbumlookbig 8 Шокиращи бодибилдинг FAIL снимки хранителни добавки и протеини

Както с много неща в рамките на настоящия ден, бодибилдингът се превърна в начин на живот за мъжете и жените, като има жени, които се опитват да покажат, че те също могат да бъдат по-силният пол. Както можете да видите от този реален образ, по-горе, те са също толкова склонни да посветят време и усилия в развитието на телата им, докато все още са в състояние да се разглеждат като дами, дори и след достигане на горната точка.

mumordad 1024x768 1 8 Шокиращи бодибилдинг FAIL снимки хранителни добавки и протеини

Мама или Татко?

Eто и едно доказателство, че жените се стремят да превърнат бодибилдинг в унисекс начин на живот.

Както можете да видите от тази снимка, това, което изглежда да бъде майката на момичето в дясно има огромни ръце, които показват, че тя има същото желание да изглежда, както някои от по-големите мъже, което видяхме по-рано в тази статия.