В зоомагазините в Бургас пуснаха секс кукли за домашни любимци /виж/

Силиконовата „играчка” се предлага в три размера – малка, средна и голяма, в зависимост от големината на домашния любимец, за който е предназначена

Отскоро в зоомагазините в Бургас се продават и секс кукли за домашни любимци, видя репортер на burgas.utre.bg. Продавачи разказват, че зарeдили от играчките, защото масово стопаните се оплаквали, че когато мъжките четириноги ги „треснел” хормонът ставали неконтрелеруеми и налитали на всяко женско куче на улицата. Гумената развратница представлява фигура на куче , покрита с мека силиконова имитация на кожа, има си малка дупчица на стратегическиото място, а четирите й крачета са с яко сцепление към пода, наречени «вакуумни пети», обснява зоотърговец.

Силиконовата „играчка” се предлага в три размера – малка, средна и голяма, в зависимост от големината на домашния любимец, за който е предназначена. Секс-играчката даже се продава с флаконче с “аромат на кучка”, който гарантирано да привлече вниманието на ухажора й. Към комплекта като подарък ти дават й разтварящ се във вода крем за „удължаване живота на играчката”.