Фотоконкурс "Лицето на труда" обяви КНСБ

Творбите са на тема "Работа - мечта" и "Работа за младите хора"

За втора поредна година СНЦ „Младежки форум 21 век” и КНСБ провеждат фотоконкурс под надслов „Лицето на труда” по повод 1 май – Международен ден на труда и на международната работническа солидарност и официален празник на КНСБ.

Фотоконкурсът вече стартира, а участниците в него, които трябва да са на възраст от 16 до 35 години, трябва да представят в снимки своето виждане по темите „Работа – мечта” и „Работа за младите хора”.

Първенците в конкурса, който ще продължи до 27 април 2014 г. включително, ще получат награди от партньорите на СНЦ „Младежки форум 21 век” и КНСБ. Партньор на фотоконкурса е и Българска фотографска академия „Янка Кюркчиева”.

Първите 30 снимки от конкурса, които имат най-високи оценки, пък ще бъдат отпечатани и представени в поредицата от изложби „Лицето на труда”, които ще се проведат в периода май – октомври 2014 г. във всички областни градове в страната. Всички фотографи в конкурса ще получат грамоти за участие.

Снимките на участниците ще бъдат оценени от професионално жури в периода от 28 до 30 април 2014 г., а победителите във фотоконкурса ще бъдат обявени на 1 май 2014 г.