5-6 април: Динамичен уикенд

Хороскоп

04-04-2014, 19:00

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Сезонът на затъмненията

Разпад или растеж - астрологична картина на април

Слънце в Овен, Луна в Близнаци - Рак

Дори в почивните дни  Битието ще ни поставя изобилие от задачи и може би само вечерните часове на съботният ден и неделната утрин ще ни предоставят възможност за пълноценна почивка.

В събота ще се наложи да общуваме интензивно независимо дали го желаем или не. Мнозина ще бъдат нетърпеливи и разсеяни, а необходимостта да обърнем внимание на незначителни по тежест но значителни по количество дребни ангажименти ще ни държи в състояние на нервна превъзбуда. За да не разпилявате енергията си в множество посоки е желателно да си съставите списък със задачи и да се придържате съвестно към него. Избягвайте да правите няколко неща едновременно-това няма да оптимизира ефективността ви. Трудно ще ни бъде да овладеем и любопитството си, но общуването ще бъде съпроводено с голяма неяснота и трудности при предаването и възприемането на информацията. Ако нещо не сте разбрали не напрягайте излишно себе си и събеседниците си. Попитайте пак след няколко дни, в случай че до тогава неяснотите не се изяснят от само себе си.

Периодът не е подходящ посещение на многолюдни места и светски събития, затова е желателно да ограничим социалната си активност в рамките на познатия приятелски кръг.Нощта в събота срещу неделя е подходяща и за романтични срещи стига интересът ви да е провокиран не само физическо привличане но и от интелектуална съвместимост. Интересните разговори и леките закачки, както и носталгичните спомени за миналото, състраданието и съчувствието ще бъдат източник на близост и споделени преживявания.

Неделя ще започне спокойно но в следобедните часове неочаквани новини и събития могат да ни поставят в условия на пълна мобилизация. Ще чувстваме прилив на сили и енергия, на които е добре да намерим позитивно приложение- например пролетно основно почистване на дома. Налага се също да бъдем по-снизходителни към чувствата и реакциите на околните. Дамите ще бъдат завладени от напоителни сантиментални емоции, господата ще изразяват по-бурно от обичаното своите чувства, а децата ще станат по капризни и изобретателни в опитите си да привлекат вниманието ни. Съчувствието и съпричастността ще бъдат най сигурния метод за изход от всяка напрегната ситуация.

Здраве, хранене и красота
Периодът предразполага към максимална активност,затова планирайте достатъчно време за разходки сред природата, спорт и игри на открито. Менюто следва да бъде богато на растителни мазнини които ще имат благоприятен ефект върху укрепването и повишаването на еластичността на клетките. Гладуването и провеждането на диети е противопоказно на за здравето в момента. Преяждането също, особено в неделя когато храносмилателната система ще бъде чувствителна и не бива да я натоварваме. Дихателните органи също са уязвими а респираторните заболявания възникнали сега ще бъдат продължителни с опасност от усложнения. Не отлагайте лечението.