Мъри: Посвещавам победата на Сашо Александров

Тези 3 точки срещу Литекс са като златни, призна треньорът на Ботев

Наставникът на Ботев (Пд) Станимир Стоилов окачестви спечелените 3 точки срещу Литекс като златни. Мъри посвети победата с 2:1 на уволнения спортен директор Сашо Александров – Кривия.

Ето какво каза хасковският специалист след края на двубоя:

Имахме контрол над мача, но трябваше да го решим по-рано. В тези плейофи всеки 3 точки са като златни, особено срещу тимове като Литекс. Имахме нашите ситуации и успяхме да отбележим 2 гола. След това допуснахме грешка и нещата се усложниха. Трябва още да подобряваме играта си.

Рано е да говорим за мачовете с Локо (Сф) за Купата. Преди това имаме важен двубой на „Българска армия”. В турнира всичко е възможно – още повече, че ние загубихме веднъж срещу Локомотив (Сф) и спечелихме също така един двубой в първенството.

Имах перфектни взаимоотношения със Сашо Александров. Работих добре с него. Посвещавам тази победата на него. Той има бъдеще във футбола. За жалост не аз определям назначенията в клуба. Не мога да коментирам дали имам нужда от директор. Аз отговарям за хората от моята длъжност надолу. За тези постове от мен нагоре си има хора, които се занимават.