ПловдивУтре: 7 април

Мисия Пловдив

06-04-2014, 18:40

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Празниците през април – именици, традиции и обичаи

Времето през април - от 0 до 29 градуса

Какво, къде, кога ще има в понеделник в Пловдив

Нека бъде усмихната и успешна седмицата на Лазаровден и Цветница. Изпълнете душите си с хубави мисли преди Великден, почистете дома и се настройте празнично. Чакат ни хубави дни.

Седмицата започва с облаци и температури между 7 и 17 градуса. В Пловдив може да превали кратък дъжд. Още за времето вижте ТУК.

7 април е Световен ден на здравето. Чества се и като Ден на здравния работник в България от 6.02.1964 г. Честит празник!

В 9.30 часа в съда ще бъде последното заседание срещу подсъдимия Ирхан Камбур, който е обвинен в убийството на 3-годишния Асен.

В пресцентъра на БСП брифинг ще дадат народните представители от Коалиция за България Захари Георгиев и Пламен Славов. Начало: 9.45  часа. Темата на Георгиев е негово законодателно предложение, касаещо общинските градски линии на транспортa, а на Славов е свързана с очаквано становище на Министерството на културата във връзка с храм-паметника Александър Невски.

В 10.30 часа кметът Иван Тотев и директорът на Природонаучния музей гл. ас. д-р Огнян Тодоров ще инспектират ремонта в музея и ще обявят началото на нови дейности от проекта.

Час по-късно на ул. "Съборна" в присъствието на Тотев и директора на Градската художествена галерия Красимир Линков започва реставрацията на сграфитото на Георги Божилов – Слона.

В 19 часа стартира благотворителният концерт за Ники от Асеновград. Събитието ще се проведе на сцената на операта в Пловдив. Поканите, които са по 20 лева, ще отидат за каузата на младия мъж. Още за съдбата на Ники и как може да му се помогне вижте ТУК.

На кино в понеделник

Дават премиерите "Завръщането на първия отмъстител" и "Рио 2".

На театър

Драматичен театър "Николай О. Масалитинов" Пловдив

19:00 - "Крадецът на праскови"

19:00 - "Чиста къща".