Отложиха дербито на кръга в Зимната лига

Във временнот класиране води отборът на Ди Роси Ойл с 42 точки, следван от WORDS 39 и мач по-малко, трети е Воденицата с 37

Остават само три кръга до края на надпреварата в Зимната лига, а все още не може да се каже как ще бъдат разпределени местата както в челото, така и в дъното на класирането. Отборите вече са с по-изравнени сили и изходът в много от мачовете не може да се прогнозира. Въпреки това лидерите, макар и значително по-трудно, отколкото в началото продължават да печелят своите срещи, но преследвачите не се отказват и с резултатите си ги държат в напрежение.

Един от най-интересните двубои, имащ пряко отношение към местата за класиране между отборите на Гимназион и WORDS бе отложен за сряда, поради ангажименти на единия от отборите, но след неговото изиграване със сигурност ще се получат размествания в класирането, където лидерът Ди Роси Ойл държи водачеството, но вече преднината му е по-малка. Ето всички резултати от последния кръг:

Воденицата – Чук  10:7

Естудиантес – Пийняците  3:3

Работливите пчелички – Бъдеще  6:5

Мастер – Ди Роси Ойл  0:3

Дъга – Възраждане  6:4

Нестле – Клуб Бургас  5:7

Барса – Акули  4:6

Виктори – Баумакс  6:2

Пчелинчо – Елеганс  5:6

Гимназион - WORDS  отл. за сряда

Във временнот класиране води отборът на Ди Роси Ойл с 42 точки, следван от WORDS 39 и мач по-малко, трети е Воденицата с 37.