Скандална данъчна служителка от Бургас номинирана за сексбомба на годината

Малта Пандева ще участва в "Нощта на сексбомбите 2014"

23-годишната бургазлийка Малта Пандева ще участва в тазгодишното издание на „Нощта на сексбомбите”. Около красавицата се завихри грандиозен скандал в края на миналата година. Тогава Малта реши да смени амплоато си и бе назначена от собствената си майка за младши инспектор в отдел "Оперативни проверки" в ТД на НАП в морския град.

Според длъжностната й характеристика тя трябваше да извършва проверки в търговските обекти - заведения, магазини и складове, и да следи за издаването на касови бележки и наличието на фискални устройства. Знойната брюнетка е сред най-горещите еротични топ модел в България според публикации в Интернет, през 2008 г. е работила като продавач консултант в еротичен магазин в Бургас, а последната й гореща фотосесия за корицата на мъжко списание през 2010 г. не оставя нищо недоизказано.

Освен госпожица Пандева сред номинираните са Евдокия Христова и Елена Бончева, както и топмоделите Ирен Онтева и Миглена Николова, фолкдивите Лияна и Джорджия, прославилата ни отвъд Океана Анита Мейзер, русото изкушение от "Сблъсък" Алина Дуарте, изкусителките от "Комисията Павлов" Габриела Радославова и Джулияна Гани, неустоимата плеймейтка Ивелина Прунова, любимката на Устата - танцьорката Гери Аролска, Мис Естествен бюст Кателина Гатева, транссексуалните дебютантки в Нощта на Сексмбомбите 2014 - силиконовата певица Никол и еротичната танцьорка Дона Фокс и много други.

Най-желаните жени ще получат зашеметяващи награди - 7-дневна парти-ваканция в града на олигарсите – Лондон. Освен това - 7-дневна почивка в Анталия, СПА-уикенди във Велинград, Хисаря, Слънчев бряг и Струмица, Македония.

Победителките ще получат още луксозни маркови диамантени бижута, професионална фотосесия и корица на списание, марково шампанско за сексбомбата, придружена от най-голям фенклуб и много други.