Херо остава в Черноморец дори и в "Б" група

Отборът ще тренира днес на базата Гнездо на акули, а утре заминава за столицата

Изпълнителният директор на Черноморец Пламен Киряков заяви, че старши треньорът на акулите Димитър Димитров – Херо има договор с клуба и ако всичко се развива нормално, той ще води отбора до изтичането на договора му. Киряков заяви още, че дори отборът на Черноморец  да изпадне в Б група, каквато вероятност е твърде възможна, то Димитров ще остане  начело на тима. По този начин шефът на акулите опроверга спекулациите, които пращат почти всяка седмица треньорът на бургаския тим в един или друг отбор. Самият Димитров нееднократно е заявявал, че на този етап, той не мисли да напуска Бургас.

В същото време „акулите“ започнаха подготовка за мача в четвъртък срещу Локо София. Щабът на Черноморец си дава сметка, че това е един от важните мачове до края на сезона, срещу пряк съперник за оставане в групата и футболистите трябва да се вложат максимално, за да постигнат успех в него. Все пак това не е последният шанс за акулите да запазят мястото си в групата, но всяка загуба на точки, особено срещу отбори от челото на втората седмица, може да се окаже решаващо за крайното подреждане.

Отборът ще тренира днес на базата Гнездо на акули, а утре заминава за столицата, където след пристигането също ще направи тонизиращо занимание.