Дайте старт на истинска социална промяна

Приключенски мисии търсят нови решения за по-добър живот

Инвестицията на лично време в общественозначим проблем може да бъде успешна за цялото общество. Това твърдят представители на най-новата платформа на Фабриката за идеи - Предизвикателство за социална промяна changeis.bg.

Предизвикателството се обръща към млади хора от цялата страна, готови да попаднат в съвсем неочаквана среда и да получат приключенска мисия за решаването на общественозначим проблем, с който никога досега не са се сблъсквали очи в очи.

"Проблеми има. Но не е трудно да намерим техните решения. Само трябва да отворим очи, за да ги видим, и да общуваме повече един с друг", споделят организаторите на инициативата. Предизвикателството за социална промяна ще събере екипи и в Бургас, а домакини за града ни са сдружение Хамалогика с подкрепата на Община Бургас.

Точно в полунощ на 11-ти април в пет български града - София, Пловдив, Бургас, Варна и Стара Загора, стартира първото българско Предизвикателство за социална промяна. В Бургас Предизвикателството ще стартира на Компаса на ул. Александровка.