Преслава си разби здравето, лицето й увяхна

Появи се пред феновете с опърпана коса, лицето й увяхна

Преслава съвсем си разби здравето – косата й опърпана, лицето й увяхна, предава Kliuki.net!

Почитателите на звездата не останаха особено очаровани от визията й на последното участие с нея. Личи си, че певицата яко е загазила и последствията от отслабването стават все по-неприятни.

Не стига, че се лиши от красивия си бюст, тялото й изглежда немощно и като на анорексичка, а сега вече това се отразява и на кожата и косата. И това е съвсем естествено.

Когато организмът страда, дамите губят от свежото си излъчване и се изтощават тотално.

В резултат косата оредява, става проскубана, очите губят блясък, младата Преслава е с бръчки, които са доста видими за нейната възраст. „Неименуемо се стига до тук, а Преслава изключително трудно би се възстановила, това може да стане, ако тя вземе мерки навреме, но засега няма такива индикации!”, коментират я разбирачи в мрежата.

Пораженията от драстичното сваляне на килограми определено са многобройни и не са никак желателни за популярна личност като нея. Преслава има редовни срещи с фенове в дискотеките, които не биха искали тя да ги плаши с фигура и нехарактерна за нея визия.

Недоспиването също взима от силите на Преслава, а както взе да се изрусява напоследък, тя окончателно ще съсипе и буйната си грива, гласи още мнението на потребителите.