Алисия взима апартамента на Валери Божинов

Певицата е завела дело срещу бившия си съпруг за общото им жилище в кв. "Изток"

Фоклпевицата Алисия заведе поредно дело срещу бившия си съпруг Валери Божинов, пише "Телеграф".

Този път претенциите ù са за дял от общото им жилище - 4,8% от него, ако трябва да бъдем точни.

Всъщност, делото е заведено още преди година, в края на април 2013 г., но до момента Софийският районен съд не е излязъл със становище по него. Злите езици тръбят, че повод за иска е появата на бял свят на малката Никол - дъщерята на Валери и новата му любима Николета Лозанова. Според клюките Алисия се притеснявала, че след време момиченцето също ще има дял от някогашното ù семейно гнездо.

Иначе самото гнездо никак не е за изхвърляне - апартаментът се намира в столичния квартал "Изток" и е с площ 1100 кв. м; разполага и с подземен багаж. След раздялата между певицата и футболиста той доброволно остави апартамента на майката на сина си Валери-младши, за да може тя да го отглежда там спокойно.

Явно обаче Алисия все пак е решила да се подсигури. Дано само евентуалната съдебна подялба на жилището да не ù изиграе лоша шега.

Размерът на апартамента напълно отговаря на някогашните претенции на фолкпевицата след развода. Тя беше завела иск срещу Божинов за цели 4 млн. лева. След като се опомни, преосмисли исканията си и ги сведе до "скромните" 300 хил. лева в сметка за малкия Валери, които баща му да ми изплаща като месечна издръжка от 20 000 лева на месец.

Съдът пък ги направи на 2 000. А някои майки с години се борят, за да получат по 80 лева месечно за децата си...