Шофьор удари жестоко дядо и се скри

81-годишният мъж е с опасност за живота

Полицаи от Карлово издирват водач на автомобил, блъснал пешеходец и избягал в града.

По първоначални данни около 10 часа вчера на ул. „Теофан Райков”, 81-годишния карловец бил ударен от моторно превозно средство неустановена марка, чийто водач напуснал местопроизшествието. Възрастният мъж е настанен в пловдивска болница с опасност за живота. Продължава работата по изясняване на случая.

Същия ден и други двама пешеходци са пострада при катастрофи.

43-годишна пловдивчанка е ранена около 16,30 часа на ул. „Брезовско шосе”. При движение на заден ход лек автомобил „Ситроен”, управляван от 41-годишния С.Й. от Пловдив, ударил намиращата се зад автомобила жена. Пешеходката е откарана в болница и е настанена за наблюдение. Няма данни за употреба на алкохол от страна на водача.

Около 14 часа в РУП Асеновград е било получено съобщение за пътен инцидент. Лек автомобил „Ситроен”, управляван от 53-годишна асеновградчанка А.М., при рязка маневра на дясно навлизайки в зоната на автобусна спирка, блъска 69-годишен пешеходец от Пловдив. Пострадалият е прегледан в болница в града и е освободен за домашно лечение. Направената алкохолна проба на шофьорката е отрицателна.