Коя ще е новата "Мис Пловдив"?

Пловдив Лайф

10-04-2014, 12:55

Снимка:

plovdiv.utre.bg, архив

Автор:

Валерия Попова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Новата "Мис Пловдив": Короната е тежка, но ще се справя! (СНИМКИ)

Вижте Мис Пловдив 2013! (СНИМКИ)

15 хубавици в битка за короната тази вечер

Ето че настъпи моментът, в който ще бъде избрана „Мис Пловдив 2014“.

Тази вечер 15 момичета ще се борят за престижната титла тази година. Кандидатките за короната са с разнообразни профили и интереси.

Едно от изискванията на кастинга миналия месец бе момичетата да се явят в максимално естествен вид - без много грим и без специално направени прически, за да могат да бъдат оценени по красотата, дадена им от природата. Също важно бе дамите да са с дрехи по тялото, които добре да очертават фигурите им.

Финалът стартира точно в 22:00 часа в клуб Galaxy. Водещи на шоуто ще са Румънеца и Енчев, а специален гост ще бъде победителката в X-Factor Жана Бергендорф.

Миналата година Джулия Стоянова срази жестоката конкуренция и грабна приза „Мис Пловдив 2013“. 17- годишната млада дама направо отнесе главите на останалите претендентки. С естествена красота и ослепителна усмивка Джулия омагьоса всички членове на журито. Хубавицата бе на и косъм от короната на „Мис България 2013“, когато стана първа подгласничка, доказвайки, че нашите момичета са в топ 3 по красота в страната.