Тасков към играчите на Черноморец:“ Декларации ще ми пишете, а?“

"Жалко и болно е, че такъв град като Бургас ще остане без футбол," заяви Петър Колев след мача

След като Нефтохимик вече отпадна на практика от А група, това най-вероятно ще се случи и с другия бургаски тим Черноморец. След загубените две точки от прекия конкурент Локо София на стадиона в Надежда, все по-нереално започва да изглежда спасението на акулите.

Това призна и на пресконференцията след мача помощникът на Херо Петър Колев:

"Като познавам манталитета на българския футбол, не смятам, че имаме шансове. Как може футболът да бъде различен при тази обществено-политическа ситуация?! Корупцията е навсякъде. Жалко и болно е, че такъв град като Бургас ще остане без футбол," заяви Колев в ефира на Спортно шоу Гонг.

"Гледах и на запис положението. То е ясно, аз отдавна съм във футбола, и от самото начало на мача мога да кажа, като видя как се свирят първите спорни топки. С такива Тасковци, Пасти, няма как да се оправим. Аз ако съм в такова положение, ще ме е срам, ще се червя, а не да ходя да поздравявам пейката си за гола – добави треньорът."

Според присъствали на място, след мача реферът на мача Таско Тасков се е обърнал към футболистите на Черноморец в тунела с думите: „Декларации ще пишете, а?“...

 

Коментарът е излишен.