„Каменица фен купа 2014“ на 10 и 11 май в Бургас

Техническата конференция за представителите на записаните тимове е на 22 април от 18:00 часа

Регистрацията за турнира „Каменица фен – купа“ вече е в ход, а крайният срок за записване продължава до 18 април.

Голямата награда за шампионите тази година е посещение на мач на бразилския национален отбор на стадион Маракана в Рио де Жанейро, а тимовете, класирали се на регионалните полуфинали, ще получат оригинални футболни екипи. Всички отбори от приятели са добре дошли в турнира на годината, като единствените условия за участие са играчите да са пълнолетни, както и да не са картотекирани като професионални футболисти. Техническата конференция за представителите на записаните тимове е на  22 април от 18:00 часа, на комплекс “Kamenitza Арена“ в града.

Дербитата от квалификациите в Бургас са насрочени за последния уикенд на април, а регионалните полуфинали ще се проведат на 10 и 11 май на комплекс “Каменица Арена“. Сред иновациите тази година са т.нар. „трансферни прозорци“ между квалификациите и полуфиналите, както и между полуфиналите и Националните Финали, по време на които отборите могат да променят своите състави, а състезателите да сменят своите тимове.

Всички участници в квалификации, полуфинали и финали ще могат да подпомогнат и новата социална кауза на Фен Купа – „Дари гол“, която ще превърне всеки голмайстор в турнира в благодетел за българския футбол. Всеки отбелязан гол в мачовете от програмата на турнира ще бъде отчетен като дарение от 1 лв, а общата събрана сума ще бъде инвестирана в подобряване на футболната среда в града на бъдещите национални шампиони на „Каменица Фен Купа 2014“.