Поморие е в шок - децата не искат да ходят на училище

Родител: Цял ден дъщеря ми плаче, страхува се да излезе навън

"Не мога да повярвам, цял ден жена ми плаче на една страна, а дъщеря ми се е затворила в стаята си и не иска да излезе. Детето ми стоеше на един чин преди месец с Александра, сега е категорична, че повече няма да стъпи в училище. В шок е". Това сподели пред BurgasUtre Светлин от Поморие, чиято дърещя е била съученичка на първокласничката Александра Тодорова от Поморие.

Както BurgasUtre вече писа, момиченцето беше открито на 11 април мъртво до дома си, след като изчезна на 10 април вечерта, на връщане от училище.

"Как ще са я отвлякли от училище, видяхме го детето като се пририбаше, а сега изведнъж пишат че е мъртво. Нямам думи! Как може някой да причини подобнно нещо на едно невинно и чисто дете", през сълзи коментира бащата.

Оказва се, че след ужасяващия инцидент пповечето дечица от класа на Александра отказвали да ходят на училище в понеделник.

Семейството на бизнесмена има три деца. Най-малкото от тях е 7-годишната Александра, от втория брак на Веселин Тодоров - Германеца. Другата им дъщеря учи в Бургас, а сина му има бизнес съ сладобеди.