Лора Караджова: Много исках да стана майка

Певицата и приятелят й Валентин Славов може да се оженят, след като детето се роди

Певицата Лора Караджова е бременна в четвъртия месец. Тя чака дете от варненеца Валентин Славов. Той се занимава сс киокушин карате, а през зимата - със ски и сноуборд. Запознават се преди време именно покрай екстремните спортове. Двамата стават по-близки миналата година, вече живеят заедно.

Дъщерята на певеца от група „Сигнал” Данчо Караджов коментира: „Много исках да стана майка. Вероятно всяка жена, когато навърши 30 години и все още няма дете, а харесва и работата си, започва да премисля тези неща - дали може да отложи още малко този момент, дали няма да стане прекалено късно, дали ще се справи. Време ми е, на 31 съм. И сега мисля, че е дошъл точният момент за това, което ми се случва. Не сме го планирали, но както обичам да казвам - в живота няма нищо случайно. Всъщност наистина няма нищо по-хубаво от това и съм много щастлива”.

Певицата вече е представила Славов на родителите си. "Още не са прекарвали толкова много време заедно, но отношенията им са напълно нормални", разказа тя. Обсъждали са и темата за сватба, но сега, поне докато роди, няма да я организират, пише в. „24 часа”.

През тези първи месеци Караджова изобщо няма проблеми с бременността си. Даже е станала по-спокойна и сдържана от преди. Засега всичко е наред - нито се гади, нито апетитът и обонянието са се изострили. Дори не е спряла и сериозното спортуване. В началото на зимата кара сноуборд, после прекратява и това, тъй като не е много препоръчително.

"Все още коремът не ми личи много, дори танцувам на сцената. Ходя и на фитнес. Но правя само упражнения, които не натоварват корема. Спортна натура съм и докато мога и ми разрешават - ще тренирам", казва за режима си певицата. Заедно с нея на тренировки ходи и Диляна Попова, която също е бременна в четвъртия месец. Двете са изключително близки приятелки още от времето, когато Попова има романтична връзка с Дичо, а Караджова е с Део.