Временна организация на движението се въвежда за Цветница

От 10.00 до 14.00 часа се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки през площада пред АТЦ „Връбница” в ж.к. „Връбница 2”

Въвежда се временна организация на движението във връзка с честване на традиционния празник на район „Връбница” - „Цветница” и 26 години от неговото създаване на площада пред АТЦ в ж.к. „Връбница 2”, съобщават от пресцентъра на Столична община.

От 10.00 до 14.00 часа се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки през площада пред АТЦ „Връбница” в ж.к. „Връбница 2”.

От 10.00 до 14.00 часа се променя частично маршрутът на автобусни линии №85 и №285, както следва: от ул. „Бели Дунав” по ул. „Атанас Цветанов”, ул. „Асен Трайков”, ул. „Златен клас”, ул. „Бели Дунав” и по маршрута си. Разкриват се временни спирки на ул. „Атанас Цветанов” преди ул. „Асен Трайков” и на ул. „Асен Трайков” преди ул. „Златен клас”, посока центъра. Столична дирекция на вътрешните работи да осигури охрана и постове за контрол и регулиране на движението на възловите кръстовища.