Бойко Борисов: Няма избори, докато не откраднат всичко (видео)

"Зинаида и цикламеното костюмче при мен носеха само папките, а те ги направиха министри", каза лидерът на ГЕРБ

Около 50% от държавните субсидии за общините с кметове на ГЕРБ ще бъдат орязани. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив. Според него 85% от общините, които ще бъдат ощетени са с кметове на партията.

При посещението си в пловдивската община „Родопи” Борисов заяви, че не очаква предсрочни избори, защото според него, докато не откраднат всичко и не открият всички обекти, които са започнати от ГЕРБ, те няма да се откажат. Той заяви, че когато се върне на власт ще развърже еврофинансирането. Бойко Борисов е категоричен, че реваншизъм ще има, но справедлив и то по всички фронтове.

„Сега се готвят още едно наказание да направят, заради своята некадърност. Заради това, че им спират парите от европейските фондове, се готвят да направят корекции и на общините, да им вземат тези пари, които не им достигат от неплатените пари от Брюксел. Това се готвят да направят тези, които съсипват българската държава вече една година. Това е управлението на Орешарски и Станишев", каза Борисов. Той коментира, че е нормално Европейският съюз да иска да спре еврофондовете за България. „Зинаида и цикламеното костюмче при мен носеха само папките, а те ги направиха министри, заяви Борисов, визирайки министрите на правосъдието и околната среда Зинаида Златанова и Искра Михайлова“, каза в заключение лидерът на ГЕРБ.