Смърфове запяха „Катеричка рунтавелка” след бой над Ботев (ВИДЕО)

Локо най-после спечели победа в дербито на Пловдив

Децата на Локомотив (Пд) от набор 2001 триумфираха на първото място в ежегодния турнир по случай 193-годишнината от рождението на Георги Раковски. Надпреварата се състоя на стадиона в село Болярци.

Във финалния мач малките смърфове победиха вечния си съперник от Ботев след изпълнения на дузпи (1:1 в редовното време).

Това бе своеобразен реванш за черно-белите, които преди време загубиха със срамното 0:13 шампионатното дерби с канарчетата.

Локо (Пд) откри резултата ата загуба с гол на Ремзи Неджип, като преди това атаката развиха Ангел Челебиев и Даниел Чаушев.

Минута по-късно Ботев изравни, като равенството се задържа до края на редовното време.

При дузпите възпитаниците на треньора Васил Ангелов бяха по-добри и триумфираха с купата, като точни от бялата точка бяха Николай Колев, Златан Христов, Ремзи Неджип и Ангел Челебиев.

Индивидуалната награда за най-добър вратар взе стражът на черно-белите Стилиян Ненков.

При завръщането си на Лаута децата бяха посрещнати с "черно-бяла" торта и сокове, на които те отговориха с много песни и скандирания за любимия отбор, точно в началото на страстната седмица, която ще завърши с пловдивско дерби с Ботев при мъжете и един от най-светлите християнски празници - Великден.

ВИЖТЕ ВЪВ ВИДЕОТО ПО-ДОЛУ КАК ЛОКО ОТПРАЗНУВА ПОБЕДАТА